دولت و ملت همدلی و هم زبانی انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان
 
نخستين مركز پژوهشي بتن كشور در رفسنجان افتتاح شد
نخستين مركز پژوهشي بتن كشور در رفسنجان افتتاح شد به گفته مدير كارخانه سيمان ماهان در راستاي تقويت توليد ،نخستين مركز پژوهشي، تحقيقاتي بتن تازه و سخت شده در كشور با مساحت 52 متر مربع در محل نظام مهندسي رفسنجان مورد بهره برداري قرار گرفت.
1398/05/12

كرمان –ايرنا- به گفته مدير كارخانه سيمان ماهان در راستاي تقويت توليد ،نخستين مركز پژوهشي، تحقيقاتي بتن تازه و سخت شده در كشور با مساحت 52 متر مربع در محل نظام مهندسي رفسنجان مورد بهره برداري قرار گرفت.

 شيرازد احمديان  شامگاه پنجشنبه در آيين افتتاح اين طرح افزود: بهمن ماه سال گذشته تفاهم نامه اي بين نظام مهندسي رفسنجان و كارخانه سيمان ماهان منعقد و قرار شد نخستين مركز پژوهشي كاربردي بتن در كشور با هزينه بالغ بر 500 ميليون ريال در رفسنجان ايجاد شود.

وي اضافه كرد : اين مركز و آزمايشگاه مدرن و بروز است و در خدمت مصرف كننده سيمان و بتن قرار گرفت.

وي توضيح داد: از طرف سازمان استاندارد آزمايشگاهي به نام آزمايشگاه معتمد اداره استاندارد  به تمام كارگاه هاي توليد بتن معرفي شده ولي ما براي پيشبرد كار و حصول نتايج با اطمينان تر اين پژوهشكده را ايجاد كرديم.

مدير كارخانه سيمان ماهان با اشاره به اينكه براي بهينه سازي كمي و كيفي محصول سيمان توانستيم مجوز طرح توسعه و ارتقاي كمي و كيفي را اخذ كنيم بيان كرد: از دو ماه قبل قطعات و تجهيزات اين طرح ساخته و آماده شده و از اواسط مرداد ماه امسال توقف سيستم را داريم تا 40 روز بعد كه دوباره شروع به كار مي كند.

احمديان ادامه داد: اين بهينه سازي شامل افزايش  ارتفاع كُلساينر به 20 درصد و نصب سيكلون هاي دوقلو در استيج يك است و با اجراي اين طرح مزايايي نظير افزايش كيفيت توليد سيمان به بالاي 15 درصد، مقاومت كوتاه مدت و درازمدت در سيمان و بتن را خواهيم داشت،

به گفته وي نصب سيكلون هاي دوقلو نيز باعث مي شود مقدار غباري كه به محيط زيست داده مي شود كمتر از 150 ميلي گرم بر مترمكعب خواهد شد و از آلايندگي خارج مي شويم.

 وي با بيان اينكه براي اجراي اين طرح 80 ميليارد ريال اعتبار صرف شده است يادآور شد: در حال حاضر غباري كه از فيلتر كارخانه سيمان ماهان خارج مي شود بالاي 220 ميلي گرم بر مترمكعب است كه بعد از اجراي پروژه، در دامنه تعريف شده استاندارد قرار مي گيرد  و از آلايندگي خارج مي شود.

سيد محمود حسيني رئيس نظام مهندسي شهرستان رفسنجان هم در حاشيه افتتاحيه اين مركز پژوهشي بيان كرد: اين آزمايشگاه  شامل انواع الك ها، انواع قالب هاي مكعبي، وان نگهداري بتن در آب، پمپ آب، دماسنج، وسايل ارزشيابي شن و ماسه است و كارهاي تحقيقاتي بر روي انواع سيمان وانواع بتن، انواع سيمان هايي كه وارد اين شهرستان مي شوند انجام مي شود تا بتوانيم سيمان مرغوب را در بازار عرضه كنيم.

وي ادامه داد: نتايج  اين تحقيقات براي  دانشجويان و اساتيد حرفه هاي مختلف ساختماني و معماري هم مفيد است؛   اين مركز صرفا براي كار تجاري نيست و در كنار ان كارهاي تحقيقاتي نيز انجام مي شود.

مدير بازاريابي و فروش شركت سيمان سپاهان كرمان نيز  در اين آيين  با اشاره به اينكه طرح ارتقاي كيفي و كمي سيمان به نفع محيط زيست است اظهار داشت : در سال جاري طرح توسعه اي و ارتقاي كيفي براي مقاومت  محصول سيمان را اجرا مي كنيم كه مقاومت هاي كوتاه مدت را 7 درصد افزايش مي دهد و مي تواند غبار توليد شده را كاهش دهد كه به نفع محيط زيست است.

محمدرضا خيرخواه افزود: كارخانه سيمان ماهان ساليانه يكهزار تن محصول توليد مي كند كه با اجراي طرح توسعه اي و ارتقاي اين ميزان توليد به روزانه يكهزار و 280 تن افزايش خواهد يافت.

خيرخواه بيان كرد: سيمان ماهان در منطقه از نظر مقاومت حرف اول را مي زند  و سرمايه گذاري ما در جهت علم است ضمن خودكفايي و توليد نياز استان، ما توليدات سيمان را به كشورهاي افغانستان و پاكستان هم صادر مي كنيم.

براساس اين گزارش  همايش شناخت كاربردي آزمايشات " بتن تازه و سخت شده" در محل سالن اجتماعات نظام مهندسي رفسنجان هم با تدريس استاد رحيمي مدرس دانشگاه شهيد بهشتي تهران براي مهندساني از شهرستان هاي كرمان، رفسنجان، انار، زرند و شهربابك برگزار شد و نكاتي در جهت استانداردسازي محصول سيمان بيان شد.

رفسنجان در 100 كيلومتري شمال غرب كرمان قرار دارد.

تعداد بازدید: 290
كليه حقوق اين پرتال متعلق به انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان مي باشد.
Powered by DorsaPortal