جابجایی بیش از 9 میلیون تن کالا در سیستان و بلوچستان
جابجایی بیش از 9 میلیون تن کالا در سیستان و بلوچستان ذرت، گندم، مواد نفتی و سیمان عمده کالاهای حمل شده در این مدت را تشکیل میدهند.
1399/01/31

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان گفت: 9 میلیون و 268 هزار و 973 تن کالا با 583 هزار و 230 سفر باری در سال 98 توسط ناوگان باری در این استان حمل شده است که نسبت به سال 97 از رشد 26 درصدی در تناژ و 24 درصدی در تعداد سفر برخوردار بوده است.

ایوب کرد با بیان اینکه 129 شرکت حمل ‌و نقل داخلی استان کالاهای این مدت را جابجا کرده‌اند، اظهار داشت: ذرت، گندم، مواد نفتی و سیمان عمده کالاهای حمل شده در این مدت را تشکیل میدهند.

وی به اجرای طرح فاصلهگذاری اجتماعی جهت مقابله با شیوع ویروسکرونا اشاره کرد و تصریح کرد: حمل کالاها و مایحتاج عمومی مردم اولویت اصلی این اداره کل محسوب می شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان با قدردانی از تلاشهای شبانه روزی رانندگان سخت کوش و فعالان حوزه حمل و نقل جادهای گفت: وضعیت حمل و نقل عمومی جادهای کالا در حال حاضر در سیستان و بلوچستان کاملا عادی و روان است.

کرد در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر 9 هزار و 310 راننده، 6 هزار و 604 دستگاه ناوگان باری با متوسط عمر افزون بر 13 سال و همچنین 136 شرکت حمل و نقل داخلی کالا، چهار پایانه بار، دو انجمن صنفی کارفرمایی شرکت ها و دو انجمن صنفی کارگری رانندگان در بخش حمل و نقل عمومی جاده ای داخلی کالای سیستان و بلوچستان فعالیت می نمایند.