توزیع سیمان رایگان برای ساخت مسکن محرومان در زنجان
توزیع سیمان رایگان برای ساخت مسکن محرومان در زنجان هزارو 900 تن سیمان رایگان برای ساخت مسکن محرومان در زنجان توزیع شد.
1401/07/11

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز زنجان ؛ مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: با همکاری بنیاد مستضعفان هزار و 900 تُن سیمان رایگان برای ساخت واحد‌های مسکونی محرومان در زنجان توزیع شد.توزیع سیمان رایگان برای ساخت مسکن محرومان در زنجان

خواجه‌ای افزود: برای ساخت مسکن محرومان و نیازمندان تفاهم نامه‌ای بین بنیاد مسکن و بنیاد مستضعفان برای ساخت 20 هزار واحد مسکونی در کشور منعقد شده است.

به گفته وی سهمیه استان زنجان از این تعداد 507 واحد است که 100 درصد متقاضیان جهت دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی و عقد قرارداد کرده اند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه از 507 نفر سهمیه استان 480 نفر شروع به احداث واحد‌های مسکونی کرده اند گفت: تسهیلات پرداختی به متقاضیان شامل تسهیلات طرح ویژه بهسازی و مقاوم سازی مسکن روستایی مطابق با اعتبار ابلاغی، پرداخت 500 میلیون رالن بلاعوض، 10 تن سیمان و 2 تن میلگرد رایگان برای هر واحد مسکن روستایی است.

وی افزود : جمع کل سهمیه سیمان استان زنجان پنج هزارو 70 تُن است که یکهزارو 900 تن در فاز اول و دوم به استان تخصیص و توزیع شده است.

خواجه‌ای افزود : تاکنون 35 میلیارد و 700 میلیون ریال به صورت بلاعوض به حساب متقاضیان استان واریز شده است.