حمايت ساتبا از شركت­ هاي دانش ­بنيان جهت صنعتي كردن استفاده از انرژي­ هاي تجديدپذير حمايت ساتبا از شركت­ هاي دانش ­بنيان جهت صنعتي كردن استفاده از انرژي­ هاي تجديدپذير
1396/05/03
حمايت ساتبا از شركت­ هاي دانش ­بنيان جهت صنعتي كردن استفاده از انرژي­ هاي تجديدپذير سازمان انرژي­ هاي تجديدپذير و بهره­ وري انرژي برق (ساتبا) مجاز به به كارگيري بخش خصوصي و شركت ­هاي دانش ­بنيان براي صنعتي شدن انرژي­ هاي تجديدپذير شد.

به گزارش دفتر روابط­ عمومي سازمان انرژي­ هاي تجديدپذير و بهره ­وري انرژي برق (ساتبا):

به­ منظور ارتقاء بهره­ وري انرژي و استفادۀ هرچه بيش ­تر از منابع تجديدپذير ازطريق فراهم نمودن زيرساخت­ هاي لازم در كشور، افزايش بهره­ وري عرضۀ انرژي، كاهش تلفات انتقال، توزيع و مصرف انرژي در كشور، استفاده از روش ­هاي توليد برق تجديدپذير و پاك با ادغام دو سازمان بهره­ وري انرژي ايران (سابا) و سازمان انرژي­ هاي نو ايران (سانا)، سازمان انرژي­ هاي تجديدپذير و بهره ­وري انرژي برق (ساتبا)، در اواخر سال 95 تشكيل شد.

براساس اين گزارش: طبق مادۀ 2 اساسنامۀ اين سازمان جديدالتأسيس، سازمان انرژي ­هاي تجديدپذير و بهره ­وري انرژي برق (ساتبا)، مجاز به به كارگيري بخش خصوصي و حمايت از مشاركت آن، تدوين سياست­ هاي تشويقي در جهت حمايت از شركت­ هاي دانش ­بنيان، عملياتي نمودن استفاده از انرژي ­هاي تجديدپذير در سطح صنعتي و انجام وظايف دولت براي تحقق اين اهداف، شد.

اين گزارش مي ­افزايد: اساسنامۀ اين سازمان پس از تصويب مجلس و تأييد شوراي نگهبان در تاريخ 15 دي ­ماه سال 95 ابلاغ شد. از سياست ­هاي درنظر گرفته شده در اين اساسنامه، بسترسازي براي مشاركت مناسب و مؤثر بخش خصوصي در توسعۀ انرژي­ هاي تجديدپذير مي ­باشد كه دراين خصوص بحث خريد تضميني برق توليدي از انرژي­ هاي تجديدپذير مطرح شده و هر سرمايه­ گذاري كه به شركت در پروژه­ هاي نيروگاه­ هاي تجديدپذير تمايل داشته باشد، برق توليدي وي با نرخ تضميني و در بازۀ زماني 20 ساله خريداري مي ­شود.

دفتر روابط­ عمومي سازمان انرژي­ هاي تجديدپذير و بهره­ وري انرژي برق (ساتبا)