هشدار به پيمانكاراني كه از مصالح غيراستاندارد استفاده مي‌كنند
هشدار به پيمانكاراني كه از مصالح غيراستاندارد استفاده مي‌كنند مديركل استاندارد ايلام گفت: در راستاي نظارت بر واحدهاي توليدي مصالح ساختماني و بررسي آخرين وضعيت كيفيت مصالح توليدي استان گشت مشترك اعضاي كميته مصالح ساختماني شوراي فني در استان ايلام در حال اجرا است.
1398/03/05
«مهناز همتي» در گفتگو با ايسنا، منطقه ايلام، اظهار كرد: گشت‌هاي مشترك و بازرسي و نمونه برداري از واحدهاي توليدي مصالح ساختماني سطح استان با حضور كارشناس نماينده اين اداره كل به اتفاق كارشناسان سازمان مديريت وبرنامه ريزي دفتر فني استانداري، صنعت معدن و تجارت، راه وشهرسازي وآزمايشگاه مكانيك و خاك استان در حال اجرا است.
وي با بيان اينكه در ارديبهشت ماه امسال توسط كميته مصالح ساختماني استان از 25 واحد توليدي گچ، شن و ماسه و موزائيك در شهرستانهاي دهلران و ايلام بازرسي و نمونه برداري شد، گفت: اين بازرسي‌ها تا پايان سال 98 درساير شهرستان‌هاي استان واز واحدهاي توليد كننده بتن آماده، آجر، سيمان، فوم پلي استايرن، گچ، شن وماسه، موزائيك و واحدهاي صنفي مصالح ساختماني ادامه دارد.
مديركل استاندارد ايلام در ادامه اظهار كرد: با تصويب شوراي فني استان ايلام كليه پيمانكاران طرح‌هاي مهم و عمده و نيز پروژه‌هاي ملي ملزم به استفاده از مواد و مصالح ساختماني استاندارد مي‌شوند.
همتي تصريح كرد: «طبق تصويب نامه شماره 79880/ ت 3089 ه كه در اسفند سال 1384 به تصويب هيأت دولت رسيده اغلب مواد و مصالح ساختماني مشمول استاندارد اجباري بوده و در صورت عدم دريافت پروانه كاربرد علامت استاندارد توسط اين واحدها پروانه بهره برداري آنان لغو و سهميه سوخت آنها نيز قطع خواهد شد و اقدامات حقوقي از قبيل لاك و مهر واحدها و معرفي به مراجع قضائي صورت خواهد گرفت.
وي با اشاره به عملكرد كميته مصالح ساختماني در سال 97 گفت :194 مورد نمونه‌برداري و بازرسي از واحدهاي توليدي ومراكز عرضه مصالح ساختماني ،133 مورد اقدام حقوقي از جمله تذكر، اخطار، معرفي به دادگستري، معرفي به تعزيرات عليه واحدهاي متخلف توليدي و صنفي مصالح ساختماني و944 نفر ساعت آموزش به مديران كنترل كيفيت واحدهاي توليدي مصالح ساختماني از ديگر اقدامات اين كميته در سال 97 بوده است.