جلسه هم انديشي مديران عامل برگزار شد
جلسه هم انديشي مديران عامل شركت هاي سيمان در انجمن سيمان برگزار شد جلسه هم انديشي مديران عامل برگزار شد
جلسه هم انديشي مديران عامل شركت هاي سيمان برگزار شد
اين جلسه به منظور بررسي مسائل و مشكلات صنعت سيمان و ارائه راه حل هاي مناسب و عملياتي در جهت برون رفت از وضعيت كنوني و جلوگيري از توقف فعاليت كارخانجات و تنش هاي كارگري با حضور مديران عامل و شركت هاي توليدكننده سيمان و كارشناسان ذيربط در تاريخ 5 تير ماه در محل انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان ايران پس از ارائه گزارشات و تحليل هاي مربوطه توسط رييس و اعضاي هيات مديره انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان و بحث و تبادل نظر، گزارشات و تحليل هاي مربوط در رابطه با افزايش بي رويه قيمت ارز، قطعات يدكي، فولادهاي آلياژي، نسوزهاي مصرفي، دستمزد و غيره ارائه شد. همچنين گزارش موسسه حسابرسي مفيد راهبر و مركز پژوهش هاي مجلس كه توسط دبير محترم انجمن ارائه گرديد. در اين جلسه بحث و تبادل نظر صورت گرفت و تاكيد شد كه با توجه به قيمت هاي فروش كنوني، توليد و حفظ اشتغال در صنعت سيمان غيرممكن است.
نام نویسنده : روابط عمومي انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان
تاریخ بروزرسانی : 1398/04/05