بررسي مسائل و مشكلات صنعت سيمان در انجمن سيمان
به منظور بررسي مسائل و مشكلات صنعت سيمان و ارائه راه حل هاي مناسب و عملياتي در جهت برون رفت از وضعيت كنوني جلسه هم انديشي در انجمن سيمان برگزار شد بررسي مسائل و مشكلات صنعت سيمان در انجمن سيمان
جلسه هم انديشي مديران عامل شركت هاي سيمان برگزار شد
اين جلسه به منظور بررسي مسائل و مشكلات صنعت سيمان و ارائه راه حل هاي مناسب و عملياتي در جهت برون رفت از وضعيت كنوني و جلوگيري از توقف فعاليت كارخانجات و تنش هاي كارگري با حضور مديران عامل و شركت هاي توليدكننده سيمان و كارشناسان ذيربط در تاريخ 5 تير ماه در محل انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان ايران پس از ارائه گزارشات و تحليل هاي مربوطه توسط رييس و اعضاي هيات مديره انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان و بحث و تبادل نظر، گزارشات و تحليل هاي مربوط در رابطه با افزايش بي رويه قيمت ارز، قطعات يدكي، فولادهاي آلياژي، نسوزهاي مصرفي، دستمزد و غيره ارائه شد. همچنين گزارش موسسه حسابرسي مفيد راهبر و مركز پژوهش هاي مجلس كه توسط دبير محترم انجمن ارائه گرديد. در اين جلسه بحث و تبادل نظر صورت گرفت و تاكيد شد كه با توجه به قيمت هاي فروش كنوني، توليد و حفظ اشتغال در صنعت سيمان غيرممكن است.
نام نویسنده : روابط عمومي انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان
تاریخ بروزرسانی : 1398/04/05