كسب تنديس واحد نمونه صنايع معدني استان گلستان توسط شركت سيمان پيوند گلستان

كسب تنديس واحد نمونه صنايع معدني استان گلستان توسط شركت سيمان پيوند گلستان .

در همايشي كه روز سه شنبه 96/04/27 به مناسبت بزرگداشت روز صنعت ، توسط سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان در محل نمايشگاه بين المللي استان برگزار گرديد ، با حضور جناب آقاي دكتر صالحي معاون معدني وزارت صنايع ، جناب آقاي دكتر صادقلو استاندار گلستان ، مهندس بهرامي رئيس اتاق بازرگاني ، مهندس قوانلو رياست سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان و جمعي ديگر از مسئولين استاني ، صنعت كاران برتر استان تنديسهاي خود را از دست آنان دريافت نمودند . در اين همايش مدير عامل شركت سيمان پيوند گلستان جناب آقاي مهندس رئيسي از جمله سخنرانان همايش بودند كه ضمن تبريك روز صنعت به همه صنعت كاران استان و كشور و تقدير و تشكر از مسئولين استاني در راستاي خمايت از صنعت كاران استان ، به برخي از مشكلات پيش روي توليد و صنعت در استان اشاره نمودند و ابراز اميدواري كردند كه با تلاش و همكاري مسئولين استاني و كشوري اين مشكلات از پيش روي توليد برداشته شود . از جمله مشكلات مزبور اشاره به سيستم بانكي و انتقال پول بود كه به راستي سنگ بزرگي در مسير صادرات كشور محسوب مي گردد . جناب مهندس رئيسي تنديس واحد نمونه صنايع معدني شركت سيمان پيوند گلستان را از دستان مسئولين حاضر در همايش دريافت نمودند .

منبع خبر : روابط عمومي شركت سيمان پيوند گلستان .
نام نویسنده :
تاریخ بروزرسانی : 1396/05/01