حمايت همه جانبه صنعت سيمان از توسعه بهره مندي رويه هاي بتني

هرچند كه در اين كنفرانس دوسالانه تاكيد بر مزيت هاي بسيار رويه هاي بتني شد، اما دلايلي نظير ارزان بودن قيمت قير سبب كم اقبالي بهره مندي از رويه هاي بتني با وجود محبوبيت آن در جهان شده است.

عبدالرضا شيخان، دبير انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان ايران با حضور در سومين كنفرانس ملي رويه هاي بتني به توسعه بهره مندي از رويه هاي بتني در جاده هاي كشور تاكيد كرد. شيخان بهره مندي از رويه هاي بتني را داراي ارزش افزوده قابل توجهي براي كشور دانست و گفت: اينگونه امكان صادرات قير به عنوان كالاي صادراتي گرانبها ميسر خواهد شد. او عرضه ارزان قيمت قير به پيمانكاران راه سازي را دليلي بر توسعه نيافتگي صنعت رويه هاي بتني در كشور دانست. دبير انجمن سيمان با اشاره به مصوبه دولت در سنوات گذشته مبني بر بهره مندي از رويه هاي بتني حداقل در 10 درصد جاده هاي كشور، خواستار اجرايي شدن اين مصوبه شد. او با اشاره به توسعه صنعت رويه هاي بتني در سطح جهان از دهه هاي گذشته، اين نوع رويه هاي جاده اي را داراي دوام بيشتر و مقرون به صرفه بودن از هر لحاظ عنوان كرد. او توسعه رويه هاي بتني در كشور را سبب توسعه مصرف سيمان در كشور دانست كه هم اكنون با مشكل فروش مواجه شده است و از طرفي اين امكان را دليلي بر مهيا شدن شرايط صادرات بهتر و بيشتر قير دانست كه ارزش افزوده بيشتري به همراه خواهد داشت. دبير انجمن سيمان بر مشاركت صنعت سيمان و انجمن سيمان در برگزاري اين كنفرانس دوسالانه تاكيد كرد. او گفت: انجمن سيمان برنامه ها، همايش ها و نمايشگاه هاي مشتركي با صنعت بتن و ساير صنايع مرتبط به منظور ايجاد هم افزايي در اين صنايع برگزار خواهد كرد.

نام نویسنده : روابط عمومي انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان
تاریخ بروزرسانی : 1398/02/07