تولید سیمان بدون وقفه ادامه دارد

سید حامد عسگری رئیس انجمن صنعت سیمان با بیان اینکه از پانزدهم آبان، تعدادی از کارخانجات سیمان، محدودیت بسیار شدیدی برای دریافت سهمیه گاز داشتند, اظهار کرد: البته صنعت سیمان تدابیری برای استفاده از سوخت‌های جایگزین داشت اما مخازن ذخیره صنایع سیمان برای استفاده از مازوت، معمولاً بیشتر از 15 روز نیست و سهمیه برخی از کارخانه ها به انتها رسیده است.
وی ادامه داد: احتمال اینکه در آینده نزدیک دچار توقف تولید شویم زیاد است و احتمالاً از چند روز آینده این توقف تولید در برخی از کارخانه‌ها اتفاق بیفتد.
رئیس انجمن صنعت سیمان گفت: اکنون در 17 کارخانه از 77 کارخانه، قطعی گاز داریم یا سهمیه را به شدت کاهش دادند.

عسگری افزود: در شرایط بحرانی، مشکل حمل‌ونقل مازوت را داریم و ناوگان حمل‌ونقل، پاسخگوی نیاز کارخانه‌ها نیست.

رئیس انجمن صنعت سیمان اضافه کرد: زمانی که تولید سیمان به علت قطع گاز، کاهش یابد قیمت آن افزایش می یابد.
وی گفت: در تابستان, برق کارخانه‌ها قطع شد و تحت فشار قرار گرفتند و اکنون به علت تامین نکردن سوخت نیروگاه‌ها، اخطار قطعی برق را نیز داده‌اند.
عسگری افزود: با وزارت نفت جلسات خوبی داشتیم.
رئیس انجمن صنعت سیمان گفت: گاز مصرفی برخی از کارخانه ها قطع شده است و از سوخت های جایگزین استفاده می کنند؛ البته ممکن است ذخایر این سوخت های جایگزین به پایان برسد.

نام نویسنده : روابط عمومی انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان
تاریخ بروزرسانی : 1400/09/06